Brand identity

Dizajn identiteta brenda je poseban začin koji može pomoći Vašem preduzeću da se razlikuje od drugih. Hajde da začinimo stvar!

Full House Media pruža mogućnost izgradnje vizuelnog identiteta prepoznatljivog kako na internetu, tako i u offline-u. Kao vaša agencija za veb dizajn, naš cilj je da budemo pouzdan partner koji, ne samo da oseća puls vašeg brenda, već u njega integriše energiju i novi život.

Sa željom za inovacijama i stručnošću u brendiranju i interaktivnom dizajnu, postaraćemo se da vaš brend, sajt ili digitalno iskustvo budu jednako zanimljivi kao i proizvod ili ideja koju predstavljaju.

Kako to radimo?

Brendiranje i identitet

Brendiranje je mnogo više od dizajniranja logos. Bez obzira da li počinjete od nule ili imate renomirani svetski poznati brend kome je potrebno osvežavanje – vaap brend je vaš prvi utisak. Mi ćemo vam pomoći da ostavite onaj pravi!

UI Dizajn - (User Interface Design)

Dizajn aplikacije. Dizajn digitalnih proizvoda. U Full House Media kreiramo dizajn kojim će vaš brend privući pažnju i ,,uhvatiti” pogled online korisnika.

UX - Korisničko iskustvo i digitalna strategija

Naš proces počinje, vrti se i završava oko korisnika. Radimo sa vama kako bismo odredili strategiju, a zatim stvorili iskustvo koje pretvara i održava angažovanje korisnika. Vaš sajt ili aplikacija bi trebalo da radi za vas, a ne protiv vas. Zato, mi kreiramo sajtove koje odlikuje izuzetno korisničko iskustvo zbog kojeg se korisnici rado vraćaju.

Web razvoj

Mnoge agencije mogu da naprave sjajni veb sajt sa svim najnovijim trendovima, ali nema mnogo onih koje ih mogu izgraditi tako čiste da ne utiču na njihovu brzinu i performanse i ne naštete vašem SEO i vremenu-na-sajtu. Naši programeri imaju visoke standarde i opsednuti su brzinom. Smatramo da su ovo stvari koje snažno utiču na korisničko iskustvo i zato dosta vremena ulažemo u njihov napredak.

full hose media logo providan