Marketing and consulting

Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time. (Henry Ford)

Ko smo mi?

U Full House Media strastveno gradimo dugoročne odnose na temeljima koji počinju sa vašim marketinškim i poslovnim rezultatima. Svaka vredna veza zahteva rad obe strane da bi bila uspešna. Mi saraujemo sa našim klijentima kako bismo razumeli vaše ZAŠTO koje stoji iza vašeg poslovanja, CILJEVE kojima težite i UTICAJ koji će to imati na vaše klijente i poslovanje. Sve ovo pretvaramo u jedinstvenu i autentičnu marketinšku strategiju.

Nakon revizije strategija digitalnog marketing koja je rađena u preko 3000 kompanija, otkrili smo da se u proseku 76% budžeta za digitalni marketing troši uzalud ili pogrešno. Naš prvi korak je da preraspodelimo ili uštedimo te izgubljene marketinške novce. Zatim postavljamo temelje za trajni rast pomoću detaljne analitike koja daje tačnu sliku o učinku svakog marketinškog kanala. Konačno, pozicionirani smo da počnemo da povećavamo vaše marketinške rezultate i vodimo vas ka ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.

full hose media logo
full hose media logo providan

zašto full house media?

Vi ste stručnjak u svom poslu. Zato je naš prvi korak slušanje. Želimo da saznamo sve što treba da znati o Vašem poslu, Vašoj strategiji i Vašim problemima. Nikada se nećete zapitati šta radimo ili gde smo. Odzivni smo i dostupni (skoro non-stop). Naš tim nikada nike nedostupan i možete nas pozvati u bilo koje vreme. Zaista ćemo se javiti.

Sigurni smo da mnogo ulažete u Vaš posao. Želimo da uzvratimo maksimalnim ulaganjem u njegov uspeh. Naš prosečni zaposleni se bavi svojom ekspertizom duže od 6 godina, tako da kod nas nećete ,,prelaziti sa osobe na osobu”. Ulažemo u učenje Vašeg poslovanja kako bismo ostvarili uticaj. Svaku investiciju shvatamo ozbiljno.

Plasiramo Vaše proizvode putem svih dostupnih kanala (Instagram, Facebook, Google, TikTok, YouTube, Linkedin…) i kreiramo vizuelni identitet Vašeg posla na internetu.

Radimo na rešavanju Vaših problema i pomažemo Vam da postignete svoje ciljeve. Napravili smo čitavu agenciju sa stručnjacima za digitalni marketing, dizajn, SEO i sve stvari vezane za brendiranje i interaktivnost.

budite jedinstveni.

Biti jedinstven u svetu koji konstatno pokušava da te uklopi u masu je najveći uspeh!

Svakoga dana težimo unikatnosti kroz naš rad, kako u samoj agenciji tako i u odnosima sa klijentima. Zastupamo mišljenje da je važno biti jedinstven i unikatan.

Nemojte se plašiti da budete drugačiji. Plašite se da budete kao svi ostali.Naši klijenti